Суд призначив дату розгляду справи Коханівського

Суд призначив дату розгляду справи Коханівського

Суд призначив судовий розгляд на 5 березня

Святошинський райсуд столиці призначив на 5 березня перше засідання у справі про стрілянину стосовно командира добровольчого батальйону ОУН Миколи Коханівського.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті суду.

«Суд застосував до Коханівського М. запобіжний захід у виді домашнього арешту у певний час доби без застосування електронних засобів контролю для належного виконання обвинуваченим своїх процесуальних обов’язків, а також призначив судовий розгляд на 5 березня 2018 р.», - йдеться у повідомленні.

У суді зазначили, що 28 лютого у справі Коханівського відбулося підготовче засідання, під час якого обвинувачений та його захисники-адвокати заявили клопотання про повернення обвинувального акту прокурору у зв’язку з його невідповідністю вимогам Кримінально-процесуального кодексу  (КПК).

Як повідомлялося, Миколу Коханівського затримали за звинуваченням у хуліганстві 21 жовтня. Між ним і Русланом Качмалой (позивний «Рем») виник конфлікт, який переріс у бійку та стрілянину. Коханівський кілька разів влучив у «Рема» з пістолета, стріляючи гумовими кулями.

Нагадаємо, 18 лютого у Києві представники «Добровольчого руху ОУН» Миколи Коханівського розтрощили будівлю Сбербанку.

Окрім того, націоналісти камінням і яйцями закидали будівлю організації «Росспівробітництво».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: