Націоналісти камінням і яйцями закидали «Росспівробітництво» у Києві

Націоналісти камінням і яйцями закидали «Росспівробітництво» у Києві
Молодик кидає камінь у будівлю «Росспівробітництва»
Фото: radiosvoboda.org

Націоналісти проводили акцію «Смерть Росії»

Учасники акції «Смерть Росії», ініційованої організацією «ОУН» Миколи Коханівського, атакували 18 лютого офіси кількох установ у центрі Києва. У цих діях взяло участь близько 100 осіб.

Камінням і яйцями праворадикали закидали будівлю організації «Росспівробітництво» (це представництво російського Федерального агентства у справах СНД, співвітчизників за кордоном і міжнародної гуманітарної співпраці). Вікна в результаті нападу були розбиті, на стіні один із учасників залишив напис «Смерть Росії».

Співробітники Нацгвардії і поліції були присутні на місці інциденту, але не зупиняли дії нападників. Пізніше поліцейські зафіксували обсяг пошкоджень.

Раніше стало відомо, що 18 лютого у Києві представники «Добровольчого руху ОУН» Миколи Коханівського розтрощили будівлю Сбербанку.

Це не перший цього тижня інцидент щодо «Росспівробітництва» у Києві. 17 лютого молодики із шевронами «С14», «Традиція і порядок» та «Правий сектор» зайшли в будівлю представництва «Росспівробітницта» на Подолі в Києві та розмалювали всередині стіни написами: «Геть ФСБ», «Смерть Росії», «Свободу політв’язням» та «Це вам за Крим».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: