«Суд, так суд»: Стерненко подав позов проти нардепа Дубінського

«Суд, так суд»: Стерненко подав позов проти нардепа Дубінського
Сергій Стерненко: Якщо Дубінський так сильно хоче в суд, то суд, так суд

Активіст Сергій Стерненко подав судовий позов про захист честі та гідності

Активіст Сергій Стерненко заявив про подання позову проти нардепа від «Слуги народу» Олександра Дубінського з метою захисту честі і гідності.

Про це Стерненко повідомив у своєму відеоблозі 18 травня.

«Якщо Дубінський так сильно хоче в суд, то суд, так суд. Я подав позов про захист честі та гідності за брехню Дубінського і подивлюсь, як він буде відповідати за свою брехню», - сказав Стерненко.

У коментарі виданню «Бабель» активіст уточнив, що позов подав ще декілька тижнів тому.

Зазначимо, що активіста Стерненка активно критикують нардепи Олександр Дубінський та Максим Бужанський, блогер Анатолій Шарій, ексзаступник глави Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов та інші. Вони стверджують, що Стерненко скоїв убивство під час побутового конфлікту.

Нагадаємо, 18 травня активіста Сергія Стерненка запросили до СБУ ознайомитись із матеріалами справи. Активіст припустив, що ще до проведення акцій протесту у слідства «були геть інші наміри», а відсутність підозри станом на сьогодні «не гарантує її оголошення в майбутньому.

14 травня активіст Сергій Стерненко заявив, що його викликають у СБУ на понеділок 18 травня для повідомлення про підозру. Стерненко уточнив, що слідчий СБУ у виклику не вказує, для участі у яких слідчих і процесуальних діях його викликають.

Згодом в СБУ запевнили, що Стерненку сьогодні не планували вручати підозру у справі про напад на активіста у 2018 році. За інформацією спецслужби, активіста викликали «для проведення окремих слідчих та процесуальних дій».

В листопаді 2019 року СБУ встановила можливого організатора замаху на Стерненка. Дана інформація стала відома з рішення суду, однак саме ім'я передбачуваного організатора не розкрито.

Сам напад на Стерненка стався 24 травня 2018 року в Одесі. В ході інциденту активіст смертельно поранив нападника Івана Кузнєцова. Крім того, поранення отримав другий нападник - Олександр Ісайкул.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: