Суд відправив Коханівського під домашній арешт

Суд відправив Коханівського під домашній арешт

Запобіжний захід діятиме до 20 грудня 2017 року

Святошинський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід колишньому командиру батальйону «ОУН» Миколі Коханівському у вигляді цілодобового домашнього арешту із зобров'язанням носити електронний засіб контролю.

«Слідчий суддя ухвалив клопотання залишити без задоволення. Застосувати до підозрюваного Коханівського цілодобовий домашній арешт із носінням електронних засобів контролю ... за місцем проживання», - зазначила слідчий суддя.

Запобіжний захід діятиме до 20 грудня 2017 року, зазначила суддя.

Зазначимо, що сторона обвинувачення просила суд обрати Коханівському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Разом з тим народні депутати та громадські діячі висловили бажання під час судового засідання взяти підозрюваного на поруки.

Нагадаємо, 24 жовтня о 17:30 Коханівського випустили з «клітки» та зняли кайданки. Оскільки з часу затримання пройшло 72 години.

Як відомо, у суботу, 21 жовтня, у Києві поблизу станції метро «Академмістечко» поліція затримала командира добровольчого батальйону ОУН Миколу Коханівського. Це сталося після того, як Коханівський вчинив стрілянину.

Після бійки зі стрільбою Коханівський та його опонент були доставлені до лікарні.

Лідер ОУН Микола Коханівський заявив, що стрілянина з його участю відбулася через те, що з гуртожитку біля станції метро «Академмістечко» примусово виселяють мешканців.

Читайте також статтю: Справа Коханівського. Досьє на комбата-електрозварювальника 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: