Коханівський розповів подробиці стрілянини за його участю

Коханівський розповів подробиці стрілянини за його участю
Лідер ОУН Микола Коханівський

Лідер ОУН запевняє, що його «били і заливали газом»

Лідер ОУН Микола Коханівський заявив, що стрілянина з його участю відбулася через те, що з гуртожитку біля станції метро «Академмістечко» примусово виселяють мешканців.

Про це Коханівський розповів у коментарі 112.ua.

«Я наразі в поліції. Сьогодні вдень я йшов до гуртожитку, до мене причепився такий собі Руслан Качмала, почав погрожувати, принижувати, зав'язалась бійка. Я мав з собою травматичну зброю, він (Качмала) мене бив і залив газом, я змушений був дістати травмат. Трохи мені дісталося. Це давній конфлікт. Вони там виселяють мешканців гуртожитку. Він прямо це робить, а ми їх захищаємо», – зазначив Коханівський.

Водночас у мережі вже з’явилося відео затримання одного з учасників стрілянини. Ймовірніше всього, йдеться за затримання саме Коханівського.

Користувач Євген Жуков розповів, що учасника стрілянини знешкодив працівник патрульної поліції міста Києва, який у той момент перебував у кафе неподалік.

Увага, на відео присутні нецензурні висловлювання

Сьогодні повідомлялося, що у Києві поблизу станції метро «Академмістечко» поліція затримала командира добровольчого батальйону ОУН Миколу Коханівського. Це сталося після того, як Коханівський вчинив стрілянину.

Після бійки зі стрільбою Коханівський та його опонент знаходяться у лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: