Суд закрив справу стосовно ексзаступника міністра екології Вакараша

Суд закрив справу стосовно ексзаступника міністра екології Вакараша
Суд закрив епізод про подачу недостовірної декларації за 2015 рік Віктором Вакарашем через закінчення термінів на залучення до відповідальності
Фото: menr.gov.ua

У серпні Віктору Вакарашу повідомили про підозру в недекларуванні майна за 2015 рік

Вищий антикорупційний суд 26 грудня 2019 року припинив кримінальне провадження щодо колишнього заступника міністра екології Віктора Вакараша за підозрою в недекларуванні майна за 2015 рік. Про це йдеться у матеріалах суду.

Суд закрив епізод про подачу недостовірної декларації за 2015 рік через закінчення термінів на залучення до відповідальності.

У серпні Вакарашу повідомили про підозру.

За версією Національного антикорупційного бюро, чиновник не вніс до декларації за 2015-2016 роки факт користування житловим будинком загальною площею 556,4 кв. м і земельною ділянкою площею 0,1607 га, власником яких є його близький родич, а також квартиру і позашляховик Toyota Land Cruiser.

Під час судового засідання адвокат ексзаступника міністра подав клопотання про закриття всіх епізодів справи: у зв'язку із закінченням строку притягнення до відповідальності, а також у зв'язку з каяттям і зміною обстановки.

Вивчивши клопотання, суд задовольнив його частково, закривши епізод, що стосується 2015 року.

Зазначимо, НАБУ повідомило Вакарашу про підозру в недекларуванні будинку і землі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: