Судді Майдану таки будуть покарані: Верховний суд визнав порушення ними присяги

Судді Майдану таки будуть покарані: Верховний суд визнав порушення ними присяги

Верховний суд, розглянувши справи судді Чалої, Швачач, Марцинкевича, вирішив, що Вища рада юстиції прийшла до правильного висновку про порушення цими суддями присяги

У вівторок, 12 липня, Верховний суд України поставив остаточну крапку в питанні, чи порушили присягу судді при винесенні незаконних рішень стосовно активістів Майдану і чи будуть вони хоча б звільнені. Про це повідомив адвокат Небесної Сотні Роман Маселко на своїй сторінці в Facebook.
«Судді Майдану таки БУДУТЬ ПОКАРАНІ!», - написав він.
Адвокат нагадав, що до сих пір Вищий адміністративний суд масово скасовував рішення Вищої ради юстиції про звільнення суддів Майдану. «ВАСУ вважав, що судді нічого не порушили. Натомість Верховний суд, розглянувши справи судді Чалої, Швачач, Марцинкевича, вирішив, що Вища рада юстиції прийшла до правильного висновку про порушення цими суддями присяги, а рішення ВАСУ про скасування висновків ВРЮ є незаконними», - повідомив Маселко.
«Отже усі намагання суддів продовжити традицію безкарності, користуючись «особливим підходом» ВАСУ, зазнали фіаско. На моє переконання рішення ВСУ є законними і справедливими», - підсумував адвокат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: