Тайські лікарі розповіли про стан врятованих з печери дітей

Тайські лікарі розповіли про стан врятованих з печери дітей

Дітей вакцинували проти сказу та правця

У Таїланді вперше оприлюднили фото врятованих із затопленої печери хлопчиків, які перебувають у лікарні. Усі вони почуваються добре.

Про це повідомляє влада Таїланду.

Врятовані в межах першого дня евакуації діти, віком 14-16 років, зранку 11 липня вже можуть ходити та займатися особистими справами. Лікарі повідомили, що вони у гарному стані, споживають звичайну їжу, однак їм дають продукти з високою калорійністю для підвищення рівня енергії в організмі. У двох дітей раніше діагностували інфекцію в легенях, однак медики змогли її вилікувати за цей час.

Друга група дітей 12-14 років, яких врятували 9 липня, можуть добре говорити. Вони більше не мають одягати сонцезахисні окуляри, які їм були необхідні, адже діти два тижні провели в темряві.

Родичам дітей дозволили їх відвідати, однак закликали входити до палат у стерильному вбранні та не підходити до дітей ближче ніж на 2 метри й уникати тілесного контакту.

Останні п’ятеро врятованих — четверо дітей та тренер — мають нормальний тиск та температуру тіла. В однієї дитини знайшли інфекцію в легенях. Дітей вакцинували проти сказу та правця. Також їм надають антибіотики та вітамін В1. Родичам дозволили лише побачити дітей через скло.

Нагадаємо, 10 липня з печери в Таїланді евакуювали всіх 12 дітей і їхнього 25-річного тренера.

Як відомо, за попередні два дні рятувальникам вдалося вивести з печери вісьмох дітей. За словами медиків, аналізи крові показали ознаки наявності у врятованих дітей інфекції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: