Із затопленої печери в Таїланді врятували всіх дітей та їх тренера

Із затопленої печери в Таїланді врятували всіх дітей та їх тренера

90 дайверів з усього світу, кращі з кращих, намагалися врятувати цих хлопчиків в такий короткий проміжок часу

З печери в Таїланді евакуювали всіх 12 дітей і їх 25-річного тренера. Про це повідомляє CBS.

«90 дайверів з усього світу, кращі з кращих, намагалися врятувати цих хлопчиків в такий короткий проміжок часу. Знадобилося три дні, щоб вивести всіх 12 хлопчиків і їх 25-річного тренера з печери», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, перші аналізи крові показали ознаки наявності інфекції у всіх дітей, евакуйованих з печери Кхао Луанг в Таїланді. Кожному врятованому доведеться пробути під наглядом медиків протягом тижня. 

Нагадаємо, 10 липня у Таїланді третій день тривала рятувальна операція: зранку в затопленій печері залишалися ще четверо підлітків і їхній тренер.

Дітей, яких врятували із затопленої печери в Таїланді, де вони провели близько двох тижнів, лікарі спочатку годували харчовими та енергетичними гелями, але зараз вони вже можуть переварювати їжу.

Як відомо, за попередні два дні рятувальникам вдалося вивести з печери вісьмох дітей. За словами медиків, аналізи крові показали ознаки наявності у врятованих дітей інфекції.

Нагадаємо, в Таїланді знайшли живими 12 підлітків, які разом зі своїм футбольним тренером зникли в печерному комплексі 23 червня. Їх шукали дев’ять днів. Дітей не могли витягти на поверхню, адже печеру затопило водою.

Засновник SpaceX Ілон Маск повідомив, що в Таїланд доставили міні-субмарину, створену для визволення людей з печери.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: