Тереза Мей повторила, що Велика Британія виконає свої зобов’язання перед ЄС

Тереза Мей повторила, що Велика Британія виконає свої зобов’язання перед ЄС

Британська прем’єрка і на сьогодні чітко не визначилася скільки саме коштуватимуть Лондону відповідну зобов’язання

Перебуваючи в Швеції для участі в саміті ЄС, Тереза Мей заявила про те, що переговори щодо виходу із інтеграційного об’єднання продовжуються. Британська прем’єрка також нагадала про свій виступ в Флоренції, де вона пообіцяла, що Лондон виконає свої зобов’язання перед ЄС. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Тереза Мей також заявила про те, що вона вже чітко сформулювала бачення економічного формату відносин між Великою Британією і ЄС після завершення процесу Brexit. При цьому тепер саме Брюссель має позитивно відреагувати на це бачення своїми кроками для справжнього прогресу.

Проте як повідомляє джерело в британському уряді на даний момент Тереза Мей іще чітко не сформулювала своєї думки по яким саме зобов’язанням перед ЄС Велика Британія готова заплатити. Саме ясності щодо цього питання і вимагають від Лондона в Брюсселі. В той же самий час низка британських урядовців виступає проти того, щоб Велика Британія називала конкретну суму виплат, а використовувала це питання у якості інструменту під час переговорів про режим торгівлі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: