Терористи в середу 8 разів обстріляли позиції сил АТО

Терористи в середу 8 разів обстріляли позиції сил АТО

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою

Бойовики проросійських незаконних збройних формувань продовжують порушувати домовленості про дотримання перемир’я, зокрема, застосовуючи важке артилерійське озброєння. З початку цієї доби вони 8 разів відкривали вогонь по позиціях українських воїнів, передає прес-центр АТО.

Як повідомляє прес-центр, обстрілявши ще до світанку наші позиції біля Новомихайлівки зі 152-мм артилерійських систем та в районі Красногорівки з мінометів калібру 82 мм, противник дещо знизив свою активність.

«Вдень обстріли укріплень сил АТО продовжились неподалік Авдіївки. Там, зокрема, вів вогонь ворожий снайпер», - йдеться у повідомленні.

Також, за даними прес-центру, на Луганщині бандити обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї наші опорні пункти біля Новозванівки.

«Вдень під ворожий вогонь з мінометів калібру 120 мм потрапили укріплення ЗС України поблизу Павлополя, що на Маріупольському напрямку», - повідомили у прес-центрі.

Нагадаємо, за даними прес-центру штабу АТО, за добу, з 17 на 18 травня, бойовики 24 рази обстріляли позиції українських військових.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: