Тимошенко погодила з молоддю план розвитку України

Тимошенко погодила з молоддю план розвитку України
Стратегічним завданням внутрішньої політики голова партії «Батьківщина» визначила для себе - зміну системи управління державою

За словами Тимошенко, її першочерговим завданням буде повернення миру та звільнення окупованих територій

Лідер партії «Батьківщина Юлія Тимошенко на молодіжному форумі у Києві оголосила покроковий план розвитку України після президентських виборів у 2019 році. Про це йдеться на сайті партії «Батьківщина».

За словами Тимошенко, її першочерговим завданням буде повернення миру та звільнення окупованих територій. 

Стратегічним завданням внутрішньої політики голова партії «Батьківщина» визначила для себе - зміну системи управління державою. «Це допоможе подолати корупцію, привести до влади нових політиків і дасть поштовх для розвитку економіки», - вважає політик.

Особливу увагу Юлія Тимошенко зосередила на конкретних кроках підтримки молоді в Україні. Зокрема, йшлося про забезпечення українців доступним житлом, роботою та гідними зарплатами.

«Для того, щоб молодь мала можливість започатковувати та розвивати свій власний бізнес і таким чином піднімати економіку України, нова влада повинна забезпечити її доступною програмою мікрокредитування під спеціальне страхування без застави», - стверджує Тимошенко.

За словами нардепа, вартість кредиту буде доступною, як у провідних європейських країнах. «Наприклад, на рівні 3-5% річних, як у Польщі, а не як нині в Україні – 18-20%, що є «смертним вироком економіці України», - зауважила лідер «Батьківщини».

Не оминула увагою лідер «Батьківщини» і необхідність диференційованої допомоги держави під час народження дитини.

Новий президент запровадить при народження першої дитини виплату у 50 тис.  грн, другої – 100 тис. грн, а 3 і кожної наступної – по 150 тис. грн.», - пообіцяла Тимошенко.

Окрім того, йшлося і про фінансування освіти.

«Збільшення витрат на освіту кожної дитини, безкоштовна вища освіта для тих, хто має високі результати, модернізація навчальних закладів та гідні зарплати для вчителів – це основні пріоритети нової влади в галузі освіти», - зазначила Тимошенко.

Як повідомлялося, Тимошенко роздала обіцянки молоді. Список

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: