Тимошенко: «Зелені чоловічки» Саакашвілі – це хаос

Тимошенко: «Зелені чоловічки» Саакашвілі – це хаос
Юлія Тимошенко

Тимошенко засудила спробу захоплення Жовтневого Палацу

Голова фракції Всеукраїнське об’єднання Батьківщина Юлія Тимошенко засуджує спробу прихильників колишнього президента Грузії, лідера політичної партії Рух Нових сил Михайла Саакашвілі захопити Жовтневий палац у Києві.

Про це Тимошенко заявила в ефірі Свободи слова на ICTV.

«Ми не одна політична команда з Саакашвілі. Ми сповідуємо різні речі. Я засуджую спробу захоплення Жовтневого Палацу. Коли цим може скористатися окупант. У Києві десятки тисяч у цивільному російських агентів, які у вмить можуть захопити владу і влаштувати хаос – я проти цього. Однак, я вважаю своїм громадянським обов’язком ставати біля тієї людини, життя якої нищать», – сказала Тимошенко.

Ведучий попросив її уточнити, чи йде мова про десятки тисяч російських військових у Києві.

«Це люди цивільні, але у момент, коли буде дана команда, я впевнена, це моя внутрішня впевненість і, в тому числі, і часткові знання, – ці десятки тисяч, по суті, приєднаються до того, що, в тому числі, може закінчитися захопленням Києва. Це хаос, який неможливо передбачити», – сказала Тимошенко.

Нагадаємо, увечері у неділю, 17 грудня учасники «Маршу за імпічмент» намагались штурмувати Жовтневий палац у Києві. Це сталося після заклику лідера «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі облаштувати у цій будівлі «координаційний штаб».

Водночас Саакашвілі відмежувався від спроби захоплення Жовтневого палацу. 

Правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за фактом спроби захоплення Жовтневого палацу прибічниками Саакашвілі.

Детальніше читайте у матеріалі «Главкома»: «Жовтневий» переворот Саакашвілі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: