Трагедія в Княжичах: журналісти дізнались, хто міг стати жертвою грабіжників

Трагедія в Княжичах: журналісти дізнались, хто міг стати жертвою грабіжників
Трагедія в Княжичах сталася в ніч на 3 грудня

Вулицю Корнійчука навряд чи назвеш «золотою милею» Княжичів

Вулиця Корнійчука у селі Княжичі, на якій сталася стрілянина між поліцейськими, розташована на околиці селища, дуже коротенька і порівняно не забудована. «Главком» спробував з’ясувати, хто міг зацікавити озброєну банду, яку, за даними МВС, збирались заарештовувати правоохоронці, саме у цьому місці.

111111

Як можна побачити на фотографії, вулицю Корнійчука навряд чи назвеш «золотою милею» Княжичів. Тут мало будинків, тим паче таких, які б могли прикувати увагу злочинців на представницьких автівках та ще й із арсеналом зброї.

Згідно з кадастровою картою, земля під будинком, в якому спрацювала сигналізація (позначений на фото), належить Тамарі Данішевській.  За даними газети «Вести», власниця цього будинку мешкає у Києві, приїжджає до селища лише влітку.

11111111111_02

Найбільш помітними тут є два будинки на перетині із вулицею Райдужною. Землею під одним з них володіють Анастасія Педай та Сергій Ямпольський. Повний тезка останнього керує компанією «Індагро», що спеціалізується на оптовій торгівлі харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами.

Великий білий будинок із коричневим дахом стоїть на землі Олени Осипенко. Її тезка у 2014 році балотувалася у депутати як член Ліберальної партії України. Також людина з таким ім’ям є співзасновницею маловідомої фірми «Ален Брок АО».

Серед тих, хто має землю на цій вулиці або на сусідній вулиці Ентузіастів – Тамiла Бичкова, повна тезка якої працює нотаріусом. Взагалі, на цьому боці селища серед власників переважають жінки, імена яких мало відомі мережі інтернет.

Пояснити логіку грабіжників, котрі обрали для свого промислу саме цю вулицю, важко ще з однієї причини. Княжичі – багате селище, тут мають свої активи заможні й відомі люди. Як, наприклад, лідер Радикальної партії Олег Ляшко (шість ділянок). Так, за даними «Главкома», на відстані приблизно в один кілометр від місця трагедії розташована ділянка, що належить Віктору Вікторовичу Потернаку.

Детальніше читайте у статті «Главкома» «Стрілянина у Княжичах. До кого їхали грабіжники?»

Нагадаємо, трагедія сталася в ніч на 3 грудня в Княжичах. Під час перестрілки загинуло двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши постріли, відмовилися від свого плану із грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 у бік Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Їм буде висунуто звинувачення у скоєнні грабежу і розбою. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Тим часом колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії.

Також повідомлялося, що міністр внутрішніх справа Арсен Аваков має намір перервати триденне відрядження до Канади. Аваков, який полюбляє дописувати у Facebook, за добу жодного слова не написав про трагедію у Княжичах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: