Трагедія в Княжичах. Нарешті отримано звістку з Канади від Авакова

Трагедія в Княжичах. Нарешті отримано звістку з Канади від Авакова
Арсен Аваков

Аваков перерве відрядження до Канади, але тільки після зустрічей із високопосадовцями

Міністр внутрішніх справа Арсен Аваков має намір перервати відрядження до Канади після зустрічей з міністром громадської безпеки Канади Ральфом Гудейлом і міністром міжнародної торгівлі Христею Фріланд. Про це міністр повідомив «Українським новинам».

«Після зустрічі з міністрами Гудейлом і Фріланд я перерву візит – скасую інші заходи і зустрічі і повернуся в Україну», – сказав він.

Міністр не повідомив, чи буде перерване відрядження в понеділок. Раніше Аваков повідомив, що його відрядження розраховане на три дні.

Як повідомлялось, Аваков, який полюбляє дописувати у Facebook, за добу жодного слова не написав про трагедію у Княжичах.

Нагадаємо, трагедія сталася в ніч на 3 грудня в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинуло двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану із грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 у бік Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Їм буде висунуто звинувачення у скоєнні грабежу і розбою. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Тим часом колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: