Колеги загиблих у Княжичах працівників ДСО: Ми не віримо, що все було так, як розповідають у МВС

Колеги загиблих у Княжичах працівників ДСО: Ми не віримо, що все було так, як розповідають у МВС
Не дай боже наших хлопців зроблять винними, ми за них кістьми ляжемо, кажуть співробітники ДСО

У ДСО стверджують, що в Княжичах, крім охорони та поліції, діяла «третя сила»

Колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії, пише видання «Вісті».

«Ми не віримо, що там було так, як зараз повідомляють у МВС. Жодної банди, яка б грабувала Княжичі, там не було. Грабували, як і скрізь: сьогодні в Княжичах будинок пограбують, завтра – у Вишгороді. Таке враження, що тих двох, нібито «розвідників», не хотіли залишати в живих, ось і розстріляли їх і наших хлопців. Ми запитуємо зараз у КОРДівців, чому так сталося? Вони очі опускають і кажуть: це не ми. Там була третя сила. Хто ця третя сила?» – кажуть вони.

У ДСО також дивуються обставинам стрілянини: «Жодної координації дій між поліцією, КОРДом і поліцією охорони немає давно, жодної комунікації немає. Але як можна було не розгледіти, що хлопці приїхали на спецмашині, із синіми номерами, з написами, мигалками. Такого просто не може бути!» – обурюються вони.

«Не дай боже наших хлопців зроблять винними, ми за них кістьми ляжемо», – кажуть співробітники ДСО.

Нагадаємо, трагедія сталася минулої ночі в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинуло двоє співробітників Держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши постріли, відмовилися від свого плану із грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в бік Києва, де були затримані оперативниками. Їм буде висунуто звинувачення у скоєнні грабежу і розбою. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: