Трамп, Меркель і Макрон стурбовані заявами Путіна про ядерну зброю

Трамп, Меркель і Макрон стурбовані заявами Путіна про ядерну зброю
Володимир Путін

Лідери країн насторожилися через заяви президента Росії про «непереможну» зброю

Президент США Дональд Трамп обговорив заяви російського президента Володимира Путіна з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макроном.

Про це повідомляє прес-служба Білого дому.

Зокрема, лідери країн насторожилися через заяви президента Росії про «непереможну» зброю, а саме міжконтинентальних балістичних ракет «Сармат».

«Лідери висловили серйозну стурбованість щодо заяв Володимира Путіна щодо розробки ядерної зброї, які, як вони погодилися, відволікають від продуктивного обговорення широкого спектру питань між Росією і Заходом», - наводить повідомлення Білого дому ABC.

dxt7pqawsaaei0h

Як повідомлялось, вчора Путін закликав Європу і Штати прислухатися до озброєної Росії. Серед іншого, він розповів, що Росія почала розробку таких видів стратегічної зброї, яке не використовують балістичну траєкторію і невразливі для ПРО. Нова російська крилата ракета буде володіти необмеженим радіусом дії і непередбачуваною траєкторією польоту, заявив Путін.

«Як ви розумієте, нічого подібного ні в кого в світі поки немає. Коли-небудь, напевно, з'явиться, але за цей час наші хлопці ще щось придумають», - додав він. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: