Путін закликав Європу і Штати прислухатися до озброєної Росії

Путін закликав Європу і Штати прислухатися до озброєної Росії
Володимир Путін

Росія почала розробку таких видів стратегічної зброї, - президент РФ

До створення нових систем озброєння ніхто із зарубіжних партнерів не хотів по суті розмовляти з Росією. «Послухайте зараз», - таку заяву зробив президент РФ Володимир Путін під час послання Федеральним зборам.

«Не дивлячись на всі проблеми, з якими ми стикалися в економіці, у фінансах, в оборонній промисловості, в армії, - все-таки Росія залишалася і залишається найбільшою ядерною державою. Не забувайте, з нами ніхто по суті не хотів розмовляти. Нас ніхто не слухав. Послухайте зараз », - закликав він.

Серед іншого, він розповів, що Росія почала розробку таких видів стратегічної зброї, яке не використовують балістичну траєкторію і невразливі для ПРО. Нова російська крилата ракета буде володіти необмеженим радіусом дії і непередбачуваною траєкторією польоту, заявив Путін.

«Як ви розумієте, нічого подібного ні в кого в світі поки немає. Коли-небудь, напевно, з'явиться, але за цей час наші хлопці ще щось придумають», - додав він.

Крім того, за його словами, в Росії успішно завершені випробування високоточного гіперзвукового авіаційно-ракетного комплексу, з 1 грудня 2017 року його поставлений на дослідно-бойове чергування.

Також в Росії успішно проведені випробування перспективного стратегічного ракетного комплексу з принципово новим бойовим оснащенням - планують крилатим блоком. Крім того, за словами путина, в РФ розроблені безпілотні підводні апарати, здатні рухатися на дуже великій глибині і на міжконтинентальну дальність зі швидкістю, кратно перевищує швидкість підводних човнів, найсучасніших торпед і всіх видів, навіть найбільш швидкісних, надводних кораблів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: