Трамп планує активно долучитися до передвиборчої гонки у Конгрес

Трамп планує активно долучитися до передвиборчої гонки у Конгрес
Дональд Трамп в Конгресі

Торгівельна політика Білого Дому ставить шанси республіканців під питання

Президент США планує протягом вересня-жовтня 2018 року кожного тижня виділяти два або навіть три дні для участі в передвиборчих заходах на фоні виборів до Конгресу, які відбудуться в листопаді. Видання The Washington Post повідомляє про те, що така практика є звичною для президентів США в цей період.

Однією із головних тем виступів Дональда Трампа мають стати питання, які пов’язані із торгівлею. Проте частина радників американського президента вважає, що краще не піднімати дані питання. Причиною цього є те, що діючі конгресмени і претенденти на посади в Конгресі нарікають про негативні наслідки мит США і кроків інших країн, які були запроваджені у відповідь. Мова йде про вплив на продажі кукурудзи, сої і віскі.

Окрім того радники Дональда Трампа вважають, що значну шкоду Республіканській партії наніс скандал із політикою нульової терпимості щодо сімей мігрантів, який мав місце в червні 2018 року.

Проте окремі представники адміністрації Дональда Трампа, так як Келіен Конвей, вважають що протиріччя по міграційним питання і торгівлі не позначаться негативно на шансах Республіканської партії на виборах до Конгресу в листопаді 2018 року. Сам же президент США планує наступного тижня в рамках передвиборчої кампанії відвідати Іллінойс і Айову для того, щоб поговорити про стан економіки і відвідати завод із виробництва сталі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: