Турчинов став на захист дружини, яку можуть звільнити через її заяви про ЛГБТ

Турчинов став на захист дружини, яку можуть звільнити через її заяви про ЛГБТ
Олександр Турчинов засудив заклик активістів звільнити його дружину Ганну Турчинову

Турчинов звинуватив правозахисників у тому, що вони виступають проти свободи слова

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олександр Турчинов засудив заклик активістів звільнити його дружину Ганну Турчинову  з посади декана університету імені Драгоманова через її слова про ЛГБТ.

Про це Турчинов написав у Facebook.

«Ставлення моєї дружини Ганни Турчинової до сімейних цінностей та захисту від моральної деформації шкільної програми — прояв її християнської, громадянської та професійної позиції. Ця позиція повністю відповідає закону Божому та Конституції України», — сказав Турчинов.

Він також звинуватив правозахисників у тому, що вони «виступають проти свободи слова, проти права на власну позицію та думку».

«Намагання захисників ЛГБТ спільноти навішувати на мою дружину ярлики, та вимоги звільнити її з роботи є свідченням їх заангажованості, агресивності та правової обмеженості. Люблю та підтримую свою дружину», — наголосив секретар РНБО.

Нагадаємо, 20 червня правозахисні організації звернулися до ректора педагогічного університету імені Драгоманова в Києві з проханням звільнити декана закладу та дружину секретаря Ради національної безпеки і оборони Ганну Турчинову через її заяви. 

Перед цим в інтерв'ю Громадському Турчинова висловила твердження про те, що ЛГБТ-люди є «відхиленням від норми», гомосексуальність — хворобою, а дискримінації жінок в Україні не існує.

Також дружина секретаря Ради національної безпеки і оборони стверджує, що «ЛГБТ не розмножуються, тому їм потрібна нова кров і плоть. Вони зрозуміли, що не можуть зробити це по-іншому, окрім як з дитинства розповідати школярам, що це все абсолютно нормально».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: