Турчинов виступив проти гендеру та розкритикував ідеологію ЛГБТ

Турчинов виступив проти гендеру та розкритикував ідеологію ЛГБТ
Одександр Турчинов сподівається, що неадекватну агресивну позицію урядової уповноваженої не поділяють більшість членів Кабміну

Глава РНБО виступає за введення в українське законодавства терміна «стать»

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов розкритикував урядову уповноважену з питань гендерної політики Катерину Левченко, яка обіцяла звернутися до Служби безпеки України через «поширення в обласні та міські ради звернень із закликами захистити «інституцію сім’ї» в Україні.

Про це йдеться у зверненні Турчинова, яке оприлюднене на його сайті.

«Дуже сподіваюся, що неадекватну агресивну позицію урядової уповноваженої не поділяють більшість членів Кабінету міністрів України. Щоб знайти прихильників і захисників сімейних цінностей, гендерним активістам не варто турбувати контррозвідку. Адже це мільйони українців, що готові віддати життя за Україну, за свою родину, за своїх дітей і онуків. Навряд чи знайдеться така репресивна машина, що здатна зупинити всіх, хто збирається захищати свої сім’ї і дітей від бруду», – заявив Турчинов.

Він висловив сумнів, що офіцери СБУ почнуть переслідувати громадян, «яких урядова уповноважена та гендерний актив, що з гарним апетитом з’їдає мільйонні гранти, визначили як «злочинців».

«По-перше, у українських контррозвідників зовсім інші пріоритетні завдання, які продиктовані необхідністю захисту безпеки країни, а по-друге, у них також є сім’ї і діти, яких вони захищають, зокрема, і на фронті разом з військовими Збройних сил, Нацгвардії, і всіма патріотами України», – вважає Турчинов.

Турчинов вважає, що Стамбульська конвенція стала «маніфестом гендерної ідеології», яка, на його думку, під «прикриттям слів про права людини, толерантності, захисту жінок від насильства» нав'язує суспільству «ідеї неомарксизма».

Глава РНБО виступає за введення в українське законодавства терміна «стать» замість «гендеру».

«Як випливає із заяви урядової уповноваженої, а також з аналогічних виступів гендерних і ЛГБТ-активістів, - брехня, агресивність, неприйняття християнського світогляду, традиційних сімейних цінностей, безапеляційне нав'язування власних ідеологічних штампів і пропаганда аморальності - все це ріднить їх з «русскім міром», не завжди за формою, але завжди за змістом», - вважає Турчинов.

Він зазначив, що його колеги переконували не друкувати цей матеріал

«Я не маю права судити тих, хто відносить себе до ЛГБТ-спільноти. Господь - суддя. Ніхто не може втручатися в приватне життя людей, або обмежувати гарантовані їм Конституцією права.  Але і ніхто не має права вимагати для себе особливого ставлення, тим більше закріплюючи його в законодавстві, нав’язувати суспільству свій спосіб життя, руйнувати суспільну мораль та традиційні цінності нашої нації.  Мої колеги переконували мене не друкувати цей матеріал. Нібито писати високопосадовцям на цю тему - моветон. Та й для політичної кар’єри це досить проблематично, адже багато послів провідних країн-партнерів хвацько марширували в Києві на останньому прайді (гей-параді), розмахуючи райдужними прапорцями. У цій темі задіяні величезні політичні, фінансові і інформаційні ресурси. Можуть в одну мить у ЗМІ зробити з тебе ретрограда, гальмо реформ, корупціонера, врешті-решт», –  вважає політик.

Офіційної реакції Катерини Левченко на слова секретаря РНБО наразі немає.

Минулого тижня в ефірі «Громадського радіо» воня обіцяла надіслати 10 грудня своє звернення до СБУ. За інформацією уповноваженої, документи однакового змісту поширюються невідомими по багатьом обласним та місцевим радам України. На її думку, це загрожує національній безпеці країни.

Перед цим депутати Івано-Франківської облради звернулися до української влади із закликом захистити «інституцію сім’ї» в Україні. Зокрема, вони просять вилучити словосполучення «сексуальна орієнтація» і «гендерна ідентичність» з Кодексу законів про працю України та з інших документів, не допустити ухвалення закону про цивільне партнерство та припинити спроби ратифікувати Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству (Стамбульської конвенції).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: