У 34 співробітників Большого театру у Москві виявили коронавірус

У 34 співробітників Большого театру у Москві виявили коронавірус
Большой театр у Москві наразі пустує

У співробітників Большого театру не було температури, яскравих ознак захворювання, але вони всі були відсторонені від роботи і відправлені на карантин

 У Москві 34 співробітники Большого театру, задіяних в організації концерту «Ми разом», здали позитивний тест на коронавірус - їх відсторонили від роботи. Про це повідомив гендиректор театру Володимир Урін. Про це пишуть росЗМІ.

«Усі без винятку служби театру, включно з охоронцями та інженерами, здали за два дні до концерту тести на коронавірус. Не одна сотня людей брала участь в обслуговуванні вечора. Тест на коронавірус виявився позитивним у 34 чоловік, - розповів він. - У них не було температури, яскравих ознак захворювання, але вони всі були відсторонені від роботи і відправлені на карантин».

Концерт «Ми разом» на підтримку російських лікарівпройшов у порожньому залі Большого театру 11 квітня. Серед інших в ньому взяли участь Євген Миронов, Костянтин Райкін, Сергій Гармаш, Костянтин Хабенський, Михайло Боярський, Діма Білан, Микола Басков, Олег Газманов, Поліна Гагаріна та інші.

Як повідомлялось, станом на 15 квітняу столиці Росії Москві за останню добу кількість випадків зараження коронавірусом збільшилася на 1774 особи і наблизилося до 15 тисяч. За даними оперативного штабу російської столиці, станом на 15 квітня у Москві загальна кількість інфікованих склала 14 776 осіб, померло 106 жителів, одужали 1205.

Всього в Росії зареєстровано 24 490 фактів інфікування в 84 регіонах. Вперше діагноз поставлений в Чукотському і Ненецькому автономних округах. Вірусу немає тільки в Республіці Алтай.

Як повідомлялося, у світі станом на 15 квітня кількість випадків зараження коронавірусом перевищила 2 мільйони, від інфекції померли понад 126 тисяч осіб, 484 597 одужали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: