У понад 70 містах світу відбудуться акції StopPutinsWarinUkraine

У понад 70 містах світу відбудуться акції StopPutinsWarinUkraine
Акції з закликом до Путіна зупинити війну

Акції з вимогою до Росії та її керівництва зупинити війну в Україні відбудуться також у більш як двадцяти містах України

14-го і 15 жовтня до Дня захисника України у понад 30 країнах світу відбудуться міжнародні акції солідарності з українським народом. Вони проходитимуть під гаслом StopPutinsWarinUkraine.

Cеред учасників акцій – політики, громадські активісти, представники українських громад із держав Євросоюзу, США і Китаю.

Як повідомила «Радіо Свобода» європейський координатор акції Ірена фон Бург (Швейцарія), її учасники збираються біля урядових будинків, будівель європейських інституцій та міжнародних організацій із зверненням до міжнародної спільноти підтримати Україну.

Учасники акції також передадуть своє звернення до ОБСЄ, вимагаючи посилити діяльність її місії на сході України, зазначила фон Бург.

«Наші вимоги – вивести з території України російські окупаційні війська, посилити і збільшити спостережну місію ОБСЄ та її роботу до 24 годин на добу 7 днів на тиждень і допустити спостерігачів ОБСЄ до українсько-російського кордону на ділянці, яку Україна тимчасово не контролює. Ми вимагаємо звільнити громадян України, яких незаконно утримують під арештом як на території Росії, так і в окупованому Криму», – зазначила координатор акції на підтримку України.

За її словами, акції з вимогою до Росії та її керівництва зупинити війну в Україні відбудуться також у більш як двадцяти містах України – у Києві, Львові Маріуполі, Одесі, Сумах, Черкасах та інших українських містах.

По всьому світу акції відбудуться у понад 70 містах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: