У БПП відповіли Тимошенко на вимогу скасувати нові ціни на газ

У БПП відповіли Тимошенко на вимогу скасувати нові ціни на газ
Голова фракції партії «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов

Підвищення ціни на газ активно використовують саме ті політики-популісти, які цю проблему створили, - заявив голова фракції партії «Блок Петра Порошенка»

Голова фракції партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Артур Герасимов заявляє, що тему підвищення ціни на газ активно використовують саме ті політики-популісти, які цю проблему створили, повідомляється на сайті партії.

«Вкотре зазначу: незважаючи на війну і анексію Криму, за нинішніх економічних умов зовнішні запозичення були б не потрібні, якби не боргова яма, створена за часів Тимошенко і Януковича, які разом передали нам у спадок борги в розмірі понад 70 мільярдів доларів США! Коли сьогодні ці ж люди розповідають, що повернувшись до влади, зможуть зменшити ціни на газ ледь не вдвічі і втричі - це цинічна брехня!», - сказав Герасимов, виступаючи на Погоджувальній раді лідерів фракцій та комітетів парламенту.

«Обіцяли все і завжди, не зменшили ціну ніхто і ніколи. І факти це яскраво свідчать: у 2017-2018 роках мери від «Батьківщини» не знижували, а тільки підвищували тарифи. Стебник, Черкаси, Луцьк, Суми. Перелік можна продовжувати, тому що у сьогоднішніх популістів немає ні рецепта зниження ціни за газ, ні розуміння, як ці ціни утримати від подальшого зростання», - зауважив лідер фракції.

Герасимов додав, що президентська політична сила повністю підтримує позицію глави держави про розширення програми субсидій і посилення захисту вразливих верств населення від підвищення тарифів.

Як повідомлялося, Тимошенко вимагає скасувати нові ціни на газ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: