У Дніпрі через сніг обвалився вхід в підземний перехід

У Дніпрі через сніг обвалився вхід в підземний перехід
За допомогою бензорізу та ломів пошкоджений дах було розібрано

Ніхто з людей під час обвалу не постраждав

У вівторок ввечері, 20 березня, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на Запорізькому шосе у Дніпрі обвалився дах підземного переходу.

Як повідомили у прес-службі ДСНС, до місця події було направлено рятувальників та відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

«По прибуттю до місця події особовим складом підрозділів ДСНС було встановлено, що обвалився металевий навісний дах над входом до підземного пішохідного переходу. Ніхто з людей не постраждав», - зазначили в ДСНС.

Для забезпечення можливості подальшого демонтажу пошкодженого даху, співробітниками Служби порятунку «101» за допомогою лопат було розчищено сніг з обвалених металевих конструкцій. А за допомогою бензорізу та ломів пошкоджений дах було розібрано та винесено з підземного переходу на поверхню.

До ліквідації наслідків події було залучено 19 чоловік особового складу та три одиниці пожежно-рятувальної техніки.

До  слова, у вівторок через аварію на теплотрасі у Дніпрі 36 багатоповерхівок та пологовий будинкок залишилися без опалення.

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі випала двомісячна норма снігу, через що велика кількість людей 19 березня не могли дістатися на роботу.

Зазначимо, що через надмірні снігопади в місті 20 і 21 березня оголосили вихідними.

Дивіться також: Життєдіяльність Дніпра паралізувала стихія. Промовисті фото засніженого міста

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: