У Дніпрі випала двомісячна норма снігу — люди не можуть дістатися на роботу

У Дніпрі випала двомісячна норма снігу — люди не можуть дістатися на роботу
Снігопад в Дніпрі
Фото: Укрінформ

«Снігу стільки, що його просто фізично нікуди згрібати»

У Дніпрі люди не можуть дістатися на роботу через снігові замети. На зупинках утворилися довгі черги. Маршрутки не можуть виїхати з автопарків. Тролейбуси та трамваї працюють не за графіком.

Як написав у Facebook активіст, голова профспілки автомобілістів і автоперевізників Дніпра Михайло Тонконогий, станом на 7:00 не були розчищені виїзди з автопарків, через що маршрутки не могли виїхати.

«Також фури та інший транспорт, який перегородив майже всі магістралі, фізично не дають можливості потрапити на масиви і з масивів маршрутним автобусам. Наприклад, на Західний на дорозі більше півметра снігу і автобус там фізично не проїде, на Ігрені стали фури, Правда і Донецьке шосе стоять за тієї ж причини», - написав Тонконогий.

За його словами, майже за дві години тролейбусне депо 1 було розчищене, а також виїзд з АТП.

«З магістралей оперативно прибирають застряглий транспорт. Лоцмани потрапили на Придніпровськ, вивозять Парус і Комунар, добираються до Перемоги (ще трохи). Донецьке шосе як і раніше стоїть», - написав голова профспілки автомобілістів пізніше.

Міський голова Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook відзначив, що за добу випала двомісячна норма опадів: «Так, за добу випала двомісячна норма опадів. Так, ми нічого не робимо. Так, ми зупинили громадський транспорт, тому що покидали свої авто на шляху його проходження. Так, снігу стільки, що його просто фізично нікуди згрібати. Так, в середу буде снігопад ще гірше. Так, з наступного понеділка, коли почне танути, готуйтеся до підтоплень».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: