У Києві з банку викрали $350 тисяч і кілограм золота

У Києві з банку викрали $350 тисяч і кілограм золота

Поліція Києва розшукує групу чоловіків, які викрали близько $350 тисяч та кілограм золота у зливках із депозитних скриньок одного з банку у Подільському районі столиці.

Про це інформує прес-служба столичної поліції.

«За попередньою інформацією, у групі «працює» як мінімум троє осіб. Правоохоронцям відомо про три злочини, до яких причетні зловмисники», - зазначається в повідомленні.

Як розповіли у поліції, на початку жовтня до них надійшло повідомлення про зникнення речей та грошей зі скриньки одного із банків у Подільському районі столиці. Потерпілий - 54-річний підприємець - розповів правоохоронцям, що орендує скриньку у депозитарії банківського відділення, де зберігає 42 тис. доларів США, 5 тис. євро та кілограм золота у маленьких зливках. Тиждень тому цінності були на місці, а нині їх у скриньці не виявилось.

На місці до поліції звернувся іще один клієнт - 42-річний киянин - із аналогічним повідомленням. Із його скриньки зникли 25 тис. доларів США, 40 тис. євро, 360 фунтів стерлінгів.

Згодом до правоохоронців надійшло ще одне повідомлення про крадіжку у фінансовій установи: із депозитної скриньки жителя Київської області теж зникли гроші.

Слідчо-оперативні групи провели огляд місць подій, опитали працівників банку, передивилися записи із камери відеонагляду. Правоохоронці встановили, що до цих злочинів причетні троє чоловіків, які знімали банківські скриньки на фальшиві паспорти із вклеєними у документи особистими фотокартками.

Зловмисників розшукують. Громадян, які можуть повідомити інформацію щодо зловмисників, поліція просить телефонувати за номером 098-868-18-88.

За допомогу у встановленні місця знаходження крадіїв гарантують винагороду.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: