У Коцюбинському спалили дві машини працівниці селищної ради

У Коцюбинському спалили дві машини працівниці селищної ради
Поліція Київської області повідомила, що внаслідок підпалу в Коцюбинському пошкоджено 7 автомобілів

Ці машини куплені до того, як я влаштувалася на роботу в раду, - сказала Александрова

В ніч на понеділок невідомі підпалили дві машини працівниці Коцюбинської селищної ради Дарини Александрової.

Про це потерпіла повідомила «Громаді Приірпіння».

«Я о 3 годині ночі почула сигналізацію брелка. Спрацював зворотній зв’язок. Підбігла до вікна – бачу горить моя машина. З іншого боку – горить машина чоловіка. Це підпал. Ці машини куплені до того, як я влаштувалася на роботу в раду, куди пішла для того, щоб вирішувати питання життєдіяльності селища», - сказала вона.

«Це пов’язане з моєю активною діяльністю, бо боремося за збереження Біличанського лісу та намагаємося поламати корупційні схеми, які тут вкорінилися», – заявила Александрова.

За її словами, машини повністю спалені і не підлягають ремонту. Вони також не були застраховані. Також постраждали сусідні автомобілі.

Разом зтим, поліція Київської області повідомила, що внаслідок підпалу в Коцюбинському пошкоджено 7 автомобілів. 

«Цієї ночі у смт. Коцюбинське на парковці біля однієї з багатоповерхівок сталося одночасне загорання двох автомобілів, які стояли поодаль. Вогонь швидко перекинувся на інші авто», - зазначили в поліції.

На місці пожежі працювали рятувальники та слідчо-оперативна група Ірпінського відділу поліції.

«На жаль, врятувати автотехніку на парковці не вдалося. Вогнем пошкоджено 7 автівок, серед них «Мерседес», «Мітсубісі», «Хюндай», - йдеться в повідомленні.

«За попередніми даними, невстановлена особа підкинула під автомобіль «Мерседес» невідому речовину. Після чого почалось його загорання. А за мить загорілося авто «Хюндай», що було припаркове близько 100 м поодаль», - розповіли в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєння злочину. Триває слідство.

Торік місцева рада селища Коцюбинське двома третинами голосів висловила недовіру селищному голові Ользі Матюшиній (висунута Блоком Петра Порошенка). Сама ж Матюшина підтвердила інформацію, що дані щодо нового керівника селища були внесені у Державний реєстр юридичних осіб Мінюсту, але назвала голосування депутатів «переворотом» і пообіцяла оскаржити дії держреєстратора, вважаючи, що той не мав підстав вносити відповідні зміни.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: