У Коломойського прокоментували інформацію про купівлю NewsOne

У Коломойського прокоментували інформацію про купівлю NewsOne

«1+1 медіа» заявляє, що інформація про придбання телеканалу NewsOne не відповідає дійсності

Медіагрупа «1+1 медіа» заявляє, що не купувала телеканал NewsOne. Про це йдеться в заяві прес-служба «1+1 медіа».

«На комерційній основі «1+1 медіа» надає технічні послуги ряду українських телеканалів, у тому числі прямим конкурентам та продакшенам. Телеканал NewsOne входить до цього переліку. Також у нас є практика співпраці з телеканалами країн Cходу, зокрема Вірменією, Грузією, Азербайджаном. Забезпечення технічної підтримки є одним із напрямків бізнесу «1+1 медіа», - пояснили в «1+1 медіа».

На запитання «Детектора медіа» про те, які саме технічні послуги «1+1 медіа» надає телеканалу NewsOne, у медіагрупі уточнили, що мова йде про широкий спектр послуг технічної підтримки – наприклад, про трансляцію.

За даними з відкритих джерел, рекламу на NewsOne продає сейлз-хаус «Плюси», який також входить до складу «1+1 медіа». Крім NewsOne, він надає такі послуги кільком телеканалам, які не входять у групу та не належать Ігорю Коломойському («UA:Першому», О-TV, EU Music, «Еспресо»).

Свою заяву група «1+1 медіа» розповсюдила у відповідь на публікації в низці українських ЗМІ, в яких стверджувалося, що «1+1 медіа» начебто частково профінансувала створення нового ток-шоу «Український формат», перший випуск якого з’явився на NewsOne 15 листопада. Внесок «1+1 медіа» начебто полягав у витратах на створення студії в шостому павільйоні Кіностудії ім. Довженка, проведенні зйомок та організації рекламної кампанії з використанням великої кількості білбордів. Внеском телеканалу NewsOne стала робота ведучих та розробка загального сценарію програми.

В публікаціях мова йшла радше не про купівлю медіагрупою «1+1 медіа» телеканалу NewsOne, а про фінансування останнього Ігорем Коломойським.

Як раніше повідомлялось, Михайло Саакашвілі 7 вересня в Женеві зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським. Пізніше стало відомо, що власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв також в Женеві 4 вересня зустрічався із Коломойським.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: