У Краматорську здалися поліції троє посібників бойовиків

У Краматорську здалися поліції троє посібників бойовиків

Чоловіки втомилися приховувати своє протизаконне минуле

За минулу добу до Краматорського відділу поліції здалися троє посібників бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Відзначається, що всі вони чергували на блокпостах терористів і втомилися приховувати своє протизаконне минуле.

Зокрема, до правоохоронців звернувся 43-річний місцевий житель, який з травня по червень 2014 року перебував у рядах «службовців« так званої «ДНР» і незаконно здійснював контрольно-пропускний режим на одному з блокпостів Краматорська.  

А також два брати 29 та 36 років, які вступили до лав незаконного збройного формування у квітні 2014 року і несли службу на блокпостах свого міста.

«Після звільнення Краматорська від бойовиків, у липні 2014 року, всі троє залишилися в місті, однак старанно приховували свій минулий зв’язок з бойовиками. Про можливість звільнення від покарання дізнались з інтернет-ресурсів, тому і вирішили добровільно звернутися до поліції», - йдеться в повідомленні.

У поліції  нагадали, що ч. 6 ст. 260 ККУ гарантує учасникам незаконних збройних формувань звільнення від кримінальної відповідальності у разі добровільної здачі правоохоронним органам.

Наразі поліція перевіряє діяльність екс-найманців: коли буде доведено, що вони не скоювали тяжких злочинів, чоловіків офіційно звільнять від кримінальної відповідальності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: