У Лисичанську евакуювали трьохповерхівку, яка може обвалитися: подробиці

У Лисичанську евакуювали трьохповерхівку, яка може обвалитися: подробиці

В одному крилі житлового будинку дало осадку міжповерхове перекриття

Фото: пресслужба ДСНС України у Луганській області

Для мешканців, які покинули свої квартири, організовано чергування медичного персоналу та психологів, розгорнуто польову кухню

У Лисичанську для мешканців аварійного житлового будинку на вул. Гора Попова, 15, розгорнули намети на вулиці для тимчасового притулку.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Луганській області.

«9 липня о 04:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що можливе руйнування житлового будинку. Прибувши до місця виклику рятувальники встановили, що в одному крилі будівлі дало осадку міжповерхове перекриття», - заявили в ДСНС.

Зазначається, що на момент прибуття рятувальників мешканці будинку були евакуйовані, постраждалих та загиблих не виявлено.

Станом на ранок 9 липня силами ГУ ДСНС України у Луганській області відбувалося розгортання містечка життєзабезпечення для тимчасового притулку мешканців будинку. Організовано чергування медичного персоналу та психологів, розгорнуто польову кухню для харчування у разі необхідності.

Раніше повідомлялося, що в місті Лисичанськ на Луганщині в ніч на вівторок, 9 липня, в житловому будинку були зафіксовані тріщини стін, обвалилася штукатурка.  В будинку знаходяться  39 квартир.

«З 2012 року будинок визнаний аварійним», - заявили в ДСНС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: