У Луцьку патрульний вимагав від місцевого підприємця 60 тисяч гривень

У Луцьку патрульний вимагав від місцевого підприємця 60 тисяч гривень
У Луцьку СБУ спіймали на хабарі патрульного
Фото: СБУ

СБУ викрила на хабарі старшого інспектора патрульної поліції

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі старшого інспектора відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Волинській області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що капітан поліції вимагав від місцевого підприємця шістдесят тисяч гривень. У таку суму зловмисник «оцінив» нестворення штучних перешкод при оформленні дозвільних документів на встановлення вздовж автошляхів рекламних щитів.

Оперативники спецслужби задокументували отримання поліцейським частини хабара у розмірі понад шістнадцять тисяч гривень.

Під час санкціонованих слідчих дій за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили протиправно отримані гроші та дозвільні документи, які капітан почав оформлювати після отримання частини неправомірної вигоди. 

У межах кримінального провадження розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Операція з викриття хабарника проводилась спільно з внутрішньою безпекою національної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України залучені до операції Об’єднаних сил викрили на хабарі начальника одного з відділень відділу тилового забезпечення Лисичанського прикордонного загону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: