У Львові звільнили чиновницю облдержадміністрації, яку спіймали п’яною за кермом

У Львові звільнили чиновницю облдержадміністрації, яку спіймали п’яною за кермом
У Поліни Лі раніше не було жодних дисциплінарних стягнень

Поліна Лі пропрацювала у Львівської облдержадміністрації більше року

Голова Львівської облдержадмінстрації (ЛОДА) Олег Синютка підписав заяву на звільнення директорки департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА Поліни Лі, яку в ніч на 14 жовтня затримали патрульні за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це Zaxid.net повідомив начальник відділу персоналу та нагород апарату ЛОДА Ігор Гарматій.

«Поліна Лі подала заяву на звільнення 17 жовтня і того ж дня Олег Синютка підписав цю заяву. Вона буде звільнена за згодою сторін. Сьогодні (18 жовтня, - ред) в Поліни Лі останній робочий день – їй як держслужбовцю необхідний один день для передачі всіх документів і справ», – сказав Гарматій.

Він також додав, що протягом більше року, що Поліна Лі пропрацювала у ЛОДА, у неї не було жодних дисциплінарних стягнень.

Нагадаємо, 14 жовтня приблизно о 03:00 львівські патрульні затримали BMW X1, за кермом якого була Поліна Лі. Алкотестер показав, що у її крові було 1,25 проміле алкоголю. Інформація про це разом з відео з'явилась на сторінці «Альянс медіа Україна». Пізніше сама чиновниця повідомила про своє затримання у Facebook та назвала наклепом інформацію про те, що вона була п'яною за кермом авто. Поліна Лі стверджувала, що алкотестер патрульних був несправний.

У вівторок, 17 жовтня, з’явились висновки токсикологічного дослідження, які показали, що на момент забору крові о 05:20 14 жовтня, тобто за більш ніж дві години після затримання, в крові Поліни Лі було 0,95 проміле алкоголю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: