У Магнітогорську рятувальники витягли з-під завалів тіло 20-го загиблого

У Магнітогорську рятувальники витягли з-під завалів тіло 20-го загиблого
У Магнітогорську рятувальники дістали тіло 20-го загиблого внаслідок вибуху у будинку
Фото: ura.ru

Невідомою залишається доля 21 людини

Двадцятим загиблим у Магнітогорську виявився 21-річний чоловік. Про це повідомляє «Интерфакс» з посиланням на МНС. Наразі співробітники МНС продовжують розбирати завали. Залишається невідомою доля 21 людини. Всього з-під завалів вдалося врятувати шістьох людей, зокрема і маленьку дитину.

Як повідомляє РБК, з Уфи до Магнітогорська прибув спеціальний екскаватор з гідроножицями. Завдяки йому прибирають навислі плити, які не дозволяли дістатися до епіцентру обвалення. За даними міської адміністрації, жителі сусідніх під'їздів перебувають у безпеці, їм нічого не загрожує. Обстеження завдяки комплексу «Стріла» показало, що квартири уцілілої частини будівлі придатні для проживання.

Нагадаємо, в ніч на 31 грудня місті Магнітогорськ в Росії стався вибух у 10-поверховому житловому будинку, внаслідок чого обвалився під'їзд. Попередньо причиною вибуху називають витік газу. Повністю зруйновано 26 квартир, де проживали 46 осіб.

Наступного дня, ввечері 1 січня приблизно у 3 кілометрах від будинку, у якому від вибуху газу обвалився під’їзд, вибухнула маршрутка. В результаті загинули три людини. Деякі російські ЗМІ пов'язують вибухи маршрутки і вибух у будинку. Мовляв, це можуть бути теракти. Проте влада це заперечує.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: