У Миколаєві арештанти відмовилися заходити до камер СІЗО

У Миколаєві арештанти відмовилися заходити до камер СІЗО
Миколаївське СІЗО
Фото: novosti-n.org

Інцидент було вичерпано після перегорів, спецзасобів при цьому не застосовувалося

У Миколаївському слідчому ізоляторі на Великдень, 8 квітня, кілька десятків в'язнів після прогулянки відмовилися зайти в камери. Цю інформацію «Укрінформу» підтвердили в черговій частині Миколаївського СІЗО.

«8 квітня в Миколаївському СІЗО частина підозрюваних відмовилася за розпорядженням адміністрації заходити в камери. Ситуація контрольована, з підозрюваними ведуться перемовини. Жодних бунтів чи погромів наразі не зафіксовано», - сказали у СІЗО.

У прес-службі Головного управління Нацполіції в області підтвердили, що наразі їхні підрозділи охороняють периметр СІЗО на випадок надзвичайних ситуацій. Жодних інших дій вони не проводять, оскільки це не в їхній компетенції, додали в поліції.

Водночас прес-секретар заступника міністра юстиції Юрій Маслак повідомив у коментарі «Укрінформу», що наразі ситуація на території СІЗО спокійна.

«Протягом останніх двох годин ситуація на території Миколаївського СІЗО спокійна», - сказав він.

За його словами, вранці у неділю близько 20 арештантів відмовилися заходити у камери після прогулянки в дворі СІЗО, однак після переговорів інцидент було вичерпано.

Жодних спецзасобів при цьому не застосовувалося, наголосив Маслак.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: