У поліції розповіли про самогубство режисера Кантера

У поліції розповіли про самогубство режисера Кантера
Леонід Кантер
Фото: Facebook Леоніда Кантера

36-річний чоловік наклав на себе руки у селі на Чернігівщині

Поліція Чернігівщини відкрила кримінальне провадження за фактом самогубства в одному з сіл Бахмацького району 36-річного українського режисера Леоніда Кантера.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Трагедія сталася ввечері у понеділок, 4 червня.

«До поліції надійшло повідомлення, що в домоволодінні одного з сіл Бахмацького району здійснив самогубство 36-річний чоловік. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події правоохоронці виявили труп чоловіка з наскрізним вогнепальним поранення в щелепу. Поряд  з тілом була знайдена зброя.

«Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження, перевіряються всі обставини події», - повідомили у поліції.

Нагадаємо, про самогубство Кантера написали його знайомі у соцмережі. За словами військового Олександра Чуба, Кантер лишив листи рідним. «Підозрюю, що то був його свідомий вибір», - зазначив Чуб.

Леонід Кантер - режисер фільму «Міф» про Василя Сліпака, оперного співака та учасника бойових дій, який загинув на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: