У посольстві США не вважають нічний вибух терактом

У посольстві США не вважають нічний вибух терактом
Посольство США працює у звичному режимі

Ніхто із персоналу не постраждав, посольство зараз працює в звичайному режимі

Посольство США в Києві не вважає вибух на території диппредставництва терактом. Про це йдеться в заяві посольства США на офіційній сторінці у Facebook.

У американському представництві підтвердили, що інцидент стався з використанням невеликого запалювального пристрою незабаром після 12 години ночі 8 червня на території посольства.

«Це не спричинило ніяких пошкоджень власності посольства. Ніхто із персоналу не постраждав. Посольство працює в звичайному режимі. На цей час, ми не вважаємо цей інцидент терористичним актом. Посольство тісно співпрацює з нашими партнерами з місцевих правоохоронних органів у розслідуванні цього інциденту», – йдеться у заяві.

Як повідомлялося, у ніч на 8 червня у Києві на території посольства США стався вибух. Правоохоронці з’ясували, що невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Правоохоронці кваліфікували подію як теракт.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу.

Розслідувати вибух на території посольства США буде Служба безпеки України. Поліція «прочісує» парки біля посольства США у Києві в пошуках терориста. Також у МВС вважають цей злочин провокацією


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: