Кримчанам продають не придатні для споживання цукерки. Корпорація Roshen зробила спеціальну заяву

Кримчанам продають не придатні для споживання цукерки. Корпорація Roshen зробила спеціальну заяву
Ілюстративне фото

Термін придатності солодощів Roshen, що продаються на окупованому півострові, закінчився щонайменше на початку 2018 року

Будь-яка продукція кондитерської корпорації Roshen, яка може виявитися у продажу в анексованому та окупованому Криму, не придатна до споживання. Термін придатності такої продукції закінчився щонайменше на початку 2018 року, відповідно вона може бути небезпечна для здоров’я. Про це йдеться у відкритому листі корпорації Roshen щодо продукції в анексованому Криму.

«Остання продукція на Липецькій фабриці була випущена ще у першому кварталі 2017 року, з того часу на фабриці нічого не виготовляється. З 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинене виробництво», - зазначається у повідомленні.

Також свою діяльність зупинив торговий дім та склад готової продукції. Потужності фабрики законсервовані, персонал скорочено.

«Жодне інше підприємство Roshen не виробляло і не виробляє цукерки з російськими етикетками», - наголошується у листі.

У корпорації нагадали також, що для продукції Roshen, виробленої в Україні, доступ на російський ринок закритий ще з 2013 року.

«Ми розуміємо, що під час підготовки сюжетів щодо Roshen, деякі українські ЗМІ можуть спеціально застосовувати  маніпулятивні прийоми та подавати неперевірену, недостовірну інформацію, прикладом цього є сюжет, який вийшов на одному з українських каналів 2 жовтня.  Тому аби не збирати протерміновані цукерки та не розповсюджувати фейкову інформацію, журналістам варто поїхати до російського Липецька і на власні очі переконатися, що ця фабрика не працює», - наголошується у листі.   

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: