У СБУ відреагували на звинувачення бойовиків у вбивстві Мотороли

У СБУ відреагували на звинувачення бойовиків у вбивстві Мотороли
Арсен Павлов

У спецслужбі порадили бойовикам «ДНР» «перед розповсюдженням фейків уточнювати прізвища»

У Службі безпеки України не вважають за потрібне коментувати заяву так званого «голови» самопроголошеної «Донецької народної республіки» Олександра Захарченко про нібито причетність співробітників спецслужби до вбивства бойовика «ДНР» Арсена Павлова (Мотороли), передає «Інтерфакс-Україна».

«Не вважаємо потрібним коментувати цю безглузду інформацію», - сказали в СБУ, порадивши «ДНР» «перед розповсюдженням фейків уточнювати прізвища».

Раніше так званий «голова ДНР» Олександр Захарченко повідомив, що начальник управління Служби безпеки України (СБУ) в Донецькій області Віталій Мариков причетний до вбивства Арсена Павлова (позивний Моторола)». Я готовий назвати імена причетних до вбивства Мотороли. За нашими даними, в організації вбивства Арсена брав участь Віталій Мариков. Він курирує діяльність ДРГ на Донбасі – начальник СБУ в Донецькій області», — зазначив він. При цьому Захарченко додав, що імена виконавців вбивства Павлова уточнюються.

Нагадаємо, один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався додому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій.

У терористичних угрупованнях «Л/ДНР», не дочекавшись результатів розслідування, поспішили звинуватити Київ у вбивстві терориста. Російські пропагандистські ЗМІ також мусують лише цю версію.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за ліквідацією Мотороли стоять українські спецслужби, та звинуватив Київ у порушенні перемир’я. Він пообіцяв помститися за «близького друга». Також терорист Гіві обіцяє «зрівняти з землею» кожне українське місто за смерть Мотороли.

У свою чергу генерал СБУ висловив думку, що після таких заяв Захарченка самого можуть «прибрати».

19 жовтня Моторолу поховали. Попрощатися з терористом зігнали 10 тис. мешканців окупованої території.

В Україні Моторолу звинувачують у воєнних злочинах, у тому числі в розстрілі полонених.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: