У Сеулі закрили клуби і бари після нового спалаху коронавірусу

У Сеулі закрили клуби і бари після нового спалаху коронавірусу
У Сеулі закрили клуби і бари після нового спалаху коронавірусу

У Сеулі захворіли 40 відвідувачів нічних клубів

Влада Сеула закрила всі клуби і бари на тлі побоювань з приводу другої хвилі коронавірусу.

Про це повідомляє Yonhap.

Напередодні число підтверджених випадків Covid-19 різко зросло після відносного затишшя. За минулу добу зафіксували 18 нових випадків зараження, з них 17 пов’язані з відвідуванням нічних клубів у районі Ітхевон.

За інформацією влади, спалах коронавірусу зафіксували після того, як 29-річний місцевий житель, який дав позитивний результат, відвідав щонайменше п’ять клубів і барів у Ітхевоні в минулі вихідні.

Загальна кількість випадків коронавірусу, пов’язаних з нічними клубами в Ітхевоні в Сеулі, збільшилася до 40.

Південна Корея, яка на початку березня посідала друге місце в світі за кількістю випадків коронавірусу після Китаю, змогла взяти під контроль поширення інфекції, не вдаючись до серйозних карантинних заходів. Замість цього влада почала кампанію з масового тестування і відстеження хворих і їхніх контактних осіб.

Поширення коронавірусу почалося в грудні 2019 року в Китаї. З тих пір кількість інфікованих перевищила 3,9 млн осіб в усьому світі. Більш ніж 275 тисяч пацієнтів померли.

У п’ятірці найбільш постраждалих від пандемії країн — США, Іспанія, Італія, Велика Британія та Франція. У США коронавірусом заразилися понад 1,2 млн осіб, померли більш ніж 77 тисяч осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: