У Німеччині тестують українські медпрепарати проти Covid-19

У Німеччині тестують українські медпрепарати проти Covid-19
Українські препарати тестують у Німеччині

Посол сподівається, що будуть спільні німецько-українські ініціативи у виробництві вакцини

У німецьких лабораторіях тестують українські препарати, які можуть застосувати для лікування коронавірусу.

Про це в інтерв’ю Радіо Свобода розповів посол України у Німеччині Андрій Мельник.

«Ми дуже активно працюємо над тим, і я сподіваюся, що будуть спільні ініціативи у розвитку вакцини, таким чином ми намагаємося звести наші наукові установи Академії наук з провідними центрами, які працюють у Німеччині», – зазначив посол.

Сотні компаній та дослідницьких інститутів у всьому світі намагаються розробити вакцину від Covid-19 та шляхи лікування хвороби.

Експерти зазначають, що вакцина буде необхідною до моменту, коли життя повернеться у докоронавірусні часи без соціальної дистанції та інших обмежень.

До слова, у Львові випробовуватимуть український препарат проти коронавірусу. «Біовен 10» створили на основі людського імуноглобуліну, він містить 52% IgG1, 32% IgG2, 7% IgG3 и 4% IgG4. Його виробляє компанія «Біофарма Плазма». Імуноглобулін G – клас антитіл, що складають близько 75% усіх антитіл плазми крові людини, найбільш ефективних проти вірусів, нейротоксинів та малярії.

Нагадаємо, що ізраїльські вчені Інституту біологічних досліджень та представники Міністерства оборони країни, які працювали над вакциною проти Covid-19, заявили про створення першого у світі препарату від коронавірусу. 

Також європейські вчені створили антитіло, що перемагає коронавірус

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: