У Шепетівці на Хмельниччині обіцяють включити опалення до кінця доби

У Шепетівці на Хмельниччині обіцяють включити опалення до кінця доби

У місті завершується монтаж модульних котелень у школах

У Шепетівці Хмельницької області завершується монтаж модульних котелень в останніх двох школах, які залишаються без опалення.

Про це у середу ввечері повідомляє «112 Україна».

Як повідомляється, вже до кінця сьогоднішнього дня, максимум до завтрашнього ранку проблема з опаленням в Шепетівці буде повністю вирішена.

Компанія «Шепетівкагаз» має отримати номінації від «Нафтогазу» вже до кінця листопада. Ситуацію контролюють представники міської та обласної влади.

Як відомо, в кількох школах Шепетівки Хмельницької області через загрозу зниження тиску газу та затримки у запуску вже підключених модульних котелень з 13 листопада призупинили заняття. На даний момент, заявив мер міста Михайло Полодюк, газ подається в місто у відповідності з досягнутими на обласній нараді домовленостями.

Нагадаємо, 14 листопада у Херсоні почали подавати опалення в дитячі сади, школи і лікарні, ввечері мають намір запустити подачу тепла в будинки місцевих жителів.

Раніше повідомлялося, що ряд міст в Україні потерпають через відсутність тепла в житлових будинках – зокрема  Кривий Ріг, Сміла, Київ.

За фактом відсутності тепла у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження.

Також проти місцевої влади міста Сміла, що на Черкащині, відкрито кримінальне провадження за фактом безвідповідальності та невчасного початку опалювального сезону. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: