У центрі Києва замерзає житловий будинок. Мешканці звернулись до Кличка і Гройсмана

У центрі Києва замерзає житловий будинок. Мешканці звернулись до Кличка і Гройсмана
У квартирах будинку на Вознесенському узвозі, 14 щодня падає температура у зв'язку з відсутністю опалення

У будинку на Вознесенському узвозі досі не включили опалення

Станом на 14 листопада, у будинку №14 на Вознесенському узвозі у центрі Києва досі немає тепла і гарячого водопостачання. Звернення мешканців будинку до профільних інстанцій не дали результатів.

У зв’язку з цим вони звернулися з листами до мера Києва Віталія Кличка, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

У листі, який має у своєму розпорядженні «Главком», йдеться: «Від імені мешканців будинку №14 на Вознесенському узвозі у м. Києві просимо Вашої допомоги у зв’язку з відсутністю теплопостачання. Вже 7 місяців усі ми намагаємося вирішити питання ремонту теплопроводу. Сьогодні 14 листопада, а в нашому будинку досі немає опалення і гарячої води. Наші звернення до профільних інстанцій – зокрема, до ЖЕКу «Покровская», КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району», КП «Київтеплоенерго», Урядового контактного центру, Київської міської державної адміністрації, КБУ «Контактний центр м. Києва», а також чисельні особисті візити мешканців нашого будинку до головного інженера Керуючої компанії Шевченківського району та дзвінки до диспетчерських служб не дають жодних результатів. Ми отримуємо стандартні відмовки про «прорив тепломережі», «розгляд питання» та «відсутність інформації».

Мешканці будинку додають до свого листа копії звернень і відповіді, отримані на їхні запити.

«Поточного тижня за прогнозом передбачається мінусова температура, до -7ºС вночі. І це вже не тільки питання температури, яка щодня падає у квартирах будинку (в якому, до речі, проживають неповнолітні діти віком до 5 років), – у ньому на першому поверсі розташований дитячий клуб «Соколятко», де займаються декілька десятків малечі, а також багато років працює виборча дільниця № 800971. Стан труб у неопалюваному підвалі такий, що вони не витримають морозів, внаслідок чого буде потрібно ремонтувати увесь будинок. Оскільки наші звернення до вищезазначених організацій не дали жодного результату, ми звертаємось особисто до Вас із великим, наполегливим проханням допомогти вирішити проблему», - йдеться у зверненні мешканців злощасного будинку. 

Як повідомлялося, у Києві без центрального опалення досі залишаються більше десяти дитячих садків і шкіл, а також понад 200 будинків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: