У владі Франції знають, що в Україні велика корупція – експерт Сесіль Вессьє

У владі Франції знають, що в Україні велика корупція – експерт Сесіль Вессьє
Сесіль Вессьє

Французький політолог упевнена, що в Україні багато грошей, але вони не там, де повинні бути

Французька влада знає про корупційні проблеми України. Проте, за словами французького політолога Сесіль Вессьє, корупція – внутрішня проблема країни.

«Гроші в Україні є, можливо, вони не там, де вони повинні бути. Це ж ваша проблема! Тобто або люди хочуть зберегти свої гроші, або боротися за незалежність. За них це ніхто не зробить. Усі знають у владних колах у Франції, що в Україні дуже сильна корупція. Тобто не кажіть, що немає грошей, коли хочете донести до Європи інформацію про те, що діється в країні. Це є вашою внутрішньою проблемою», – зазначає політолог.

Також дослідниця звинуватила українську владу у відсутності якісної пропаганди країни.

«Я нікого не засуджую персонально, просто на рівні країни це помічаю. В принципі, французам дуже можуть бути зрозумілі ваші проблеми. У нас також були окуповані сусідом території. У нас із вами країни приблизно однакових розмірів, християнські країни, близькі країни. Чому ви не можете це донести до французів?» – запитує Сесіль Вессьє.

Детальніше читайте: Автор книги «Мережі Кремля у Франції» Сесіль Вессьє: Вас мало підтримує ЄС? Після виборів у Франції і Німеччині вам так не здаватиметься

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: