У Яценюка відповіли Тимошенко, яка назвала депутатів-комбатів «хунтою»

У Яценюка відповіли Тимошенко, яка назвала депутатів-комбатів «хунтою»

Представник «Народного фронту» підкреслив, що вважає неприпустимим будь-які спроби блокування трибуни, доки Україна веде війну з ворогом

Фракція «Народний фронт» не дозволить популістам заблокувати роботу Верховної Ради і не дати можливості ухвалити важливі для країни закони. Про це заявив комбат, представник фракції «Народний фронт» Юрій Береза під час брифінгу у парламенті.
Так він прокоментував сьогоднішні слова Юлії Тимошенко, яка назвала депутатів-учасників АТО, які перешкодили її фракції заблокувати парламентську трибуну, «хунтою» і «чорними полковниками».
«Мені сьогодні було дивно чути, що Верховну Раду «захопила хунта, чорні полковники», до яких я маю відношення. Коли про це говорять популісти, які робили все для того, щоб злити і здати Україну, які робили все для того, щоб здати Крим, в першу чергу, а потім тихенько хіхікають з нашим ворогом і обзивають мене «чорним полковником»…», - сказав Береза.
«Найголовніше для моєї країни – це те, щоб Верховна Рада працювала. Не просто працювала, а прийняла ті закони, які сьогодні необхідні. В першу чергу ті, які дадуть змогу виграти в цій виснажливій війні», - наголосив він.
Народний депутат підкреслив, що Україна веде війну один на один з ворогом.
«А ті популісти, які сидять сьогодні у Верховній Раді, роблять усе, щоб світ від нас відвернувся. Вони роблять все, щоб показати, що українське суспільство не може бути єдиним», - сказав він.
При цьому представник фракції «Народний фронт» підкреслив, що вважає неприпустимим будь-які спроби блокування трибуни «доки не прийняті закони, які забезпечать нам перемогу в цій війні».

Як відомо, сьогодні народні депутати з фракції «Народний фронт», багато з яких є учасниками АТО, не дозволили фракції «Батьківщина» і Радикальній партії зірвати роботу Верховної Ради. У результаті парламент ухвалив низку законів для посилення обороноздатності країни і захисту учасників антитерористичної операції.
У відповідь на це Тимошенко обізвала депутатів-учасників АТО «хунтою» і «чорними полковниками».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: