У Запорізькій області на Великодні свята заборонили в'їзд у чотири міста

У Запорізькій області на Великодні свята заборонили в'їзд у чотири міста
На Великдень на Запоріжжі заборонили в'їзд в чотири міста

На цей момент у Запорізькій області зафіксовано 99 випадків зараження коронавірусом:

У Запорізькій області карантинною зоною визнали чотири міста - Запоріжжя, Бердянськ, Мелітополь та Енергодар.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОДА.

«На святкові дні в'їзд і виїзд до / з карантинних зон буде заборонено. Тому заздалегідь купуйте все необхідне і святкуйте Великдень вдома. Проїзд буде можливий тільки для медичного транспорту і тих, хто постачає необхідні товари або матеріали», - заявив голова ОДА Віталій Турінок.

В області для обсервації визначили два об'єкти - госпіталь для ветеранів війни в Запоріжжі і санаторій Глорія в смт Приморськ, додав чиновник.

«Обсервацію повинні пройти всі, хто перетинає кордон. А вже після цього людей повертають до місця проживання. У разі необхідності, ми надамо нужденним койко-місця в наших закладах», - підкреслив Турінок.

Глава області закликав місцевих жителів залишатися вдома під час карантинних заходів і святкувати Великдень вдома, так як це найкращий спосіб вберегти себе і своїх близьких від коронавірусу.

На цей момент у Запорізькій області зафіксовано 99 випадків зараження коронавірусом: з них померло двоє людей і 12 одужали.

Станом на 9 ранку 15 квітня в Україні лабораторно підтвердили коронавірус у 392 людей, що є антирекордом за весь час пандемії в Україні. 

Отже, коронавірус в Україні вже виявлено у 3764 людей. На сьогоднішній день від коронавірусу вже померли 108 українців, 143 пацієнти одужали. 

Загалом кількість випадків зараження коронавірусом у світі перевищила 2 млн, від інфекції померли понад 126 тисяч осіб. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: