У Запорізькій області поліція виявила наркоплантацію та боєприпаси

У Запорізькій області поліція виявила наркоплантацію та боєприпаси
Правоохоронцями було вилучено майже 400 рослин коноплі

П’ятеро осіб, причетних до вирощування та охорони наркорослин, затримані

У селі Ожерельне Запорізької області правоохоронці виявили та знищили наркоплантацію та вилучили знайдені поблизу боєприпаси.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Зазначається, що правоохоронцями було вилучено майже 400 рослин коноплі. Крім того, у лісосмузі поблизу було виявилено та вилучено 930 набоїв калібру 5,45 мм та бойову гранату РГД-5.

«Поліцейськими встановлено, що раніше неодноразово засуджений мешканець Пологівського району 1976 року народження неподалік свого будинку вирубав частково очерет та засіяв нарковмісні рослини на площі близько 1,5 тис. квадратних метрів. За наркорослинами чоловік ретельно доглядав та охороняв, для чого найняв працівників та охоронців», - розповіли у поліції.

Зазначається, що в ході обшуку за місцем проживання підозрюваного було вилучено автомат АКС-74 та магазин з 29 набоями калібру 5,45 мм. У автомобілі його дружини знайшли пістолет та 15 набоїв до нього.

«П’ятеро осіб, причетних до вирощування та охорони наркорослин, затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - додали правоохоронці.

Відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як відомо, в Україні за рік вдвічі збільшився незаконний збут зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: