У Житомирі затримали молодика, який порізав іноземця

У Житомирі затримали молодика, який порізав іноземця

32-річного громадянина Литви було терміново госпіталізовано з колото-різаними ранами плеча

До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 32-річного громадянина Литви із різаними ранами. Поліцейські Житомирського відділу з’ясували, що у чоловіка стався конфлікт у нічному клубі з іншим відпочивальником. Нині він встановлений та затриманий.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Подія сталася поблизу одного з розважальних закладів цієї ж ночі. Між кількома чоловіками, які знаходились у нічному клубі, раптово виник конфлікт. Для його розв’язання вони вийшли на вулицю, де суперечка перейшла у сутичку. Один з молодиків застосував до опонента ніж, а потому втік з місця події.

У результаті травмованого, як з’ясувалось 32-річного громадянина Литви, було терміново госпіталізовано з колото-різаними ранами плеча та грудної клітини.

Поліцією за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«У ході першочергових заходів були опитані працівники нічного клубу, а таккож очевидці події та встановлено особу молодика, з яким у потерпілого виник конфлікт. Як з’ясувалось, він не житомирянин, а 19-річний житель Одеської області і в обласному центрі перебував тимчасово, винаймаючи квартиру», – розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Нині парубка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до законодавства за скоєне йому можу загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: