Україна передала Туреччині дані щодо 23 підозрюваних у тероризмі

Україна передала Туреччині дані щодо 23 підозрюваних у тероризмі

Зустріч міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Національної поліції України Сергія Князєва з главою МВС Туреччини Сулейманом Сойлу

Фото: Нацполіція

Правоохоронці взаємодіяли через канали Інтерполу

Україна передала Туреччині інформацію щодо 23 осіб, які підозрюються у тероризмі, 31 - у шахрайстві та 36 підозрюваних у контрабанді. 

Про це заявив голова Нацполіції України Сергій Князєв під час зустрічі очільника МВС Арсена Авакова з главою МВС Турецької республіки Сулейманом Сойлу, повідомляється на сайті Нацполіції.

За словами Князєва, одним із результатів співпраці з Туреччиною у боротьбі з організованою злочинністю і «злодіями в законі» є передача осіб, які підозрюються у тероризмі. 

«Від Туреччини до нас було направлено 28 запитів щодо розшуку злочинців-громадян Туреччини, ми відповіли на всі. Крім того, ми передали запити щодо 23 осіб, які підозрюються у тероризмі, 31 - шахрайстві та 36 у контрабанді», - сказав Князєв.

Він додав, що по вказаних особах правоохоронці взаємодіяли через канали Інтерполу. 

У свою чергу Сойлу зазначив, що Туреччина готова співпрацювати разом з Україною в питаннях боротьби з тероризмом на всіх рівнях.  

До слова, минулого місяця у Хмельницькому поліцейські припинили кримінальну сходку за участю майже 20 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: