Україна заборонила діяльність російських платіжних систем

Україна заборонила діяльність російських платіжних систем
Водиться заборона узгодження умов і порядку діяльності в Україні платіжної системи «Юністрім»

Згідно з указом президента, вводиться заборона на здійснення діяльності в Україні низки російських платіжних систем

Україна розширила санкції проти Російської Федерації, обмеживши й діяльність низки російських платіжних систем.
Відповідне рішення закріплене указом президента України №467/2016, текст якого і відповідні санкційні списки розміщено на сайті глави держави.
Згідно з документом, запроваджується заборона на здійснення діяльності в Україні і скасовується реєстрація договорів резидентів України про участь у міжнародній платіжній системі «Золота корона», платіжною організацією якої є РНКО «Платіжний центр».
Водиться заборона узгодження умов і порядку діяльності в Україні міжнародної платіжної системи «Юністрім», якою управляє АТ КБ «Юністрім». А також скасовується реєстрація договорів резидентів України про участь у міжнародній платіжній системі «Юністрім».
Крім того, вводиться заборона узгодження умов і порядку діяльності в Україні міжнародної платіжної системи «Колібрі» (раніше – «Бліц») і діяльності її платіжної організації, якою керує «Сбербанк Росії». А також скасовується реєстрація договорів резидентів України про участь у міжнародній платіжній системі «Колібрі».
Запроваджується також заборона на здійснення діяльності в Україні і скасовується реєстрація договорів резидентів України про участь у міжнародній платіжній системі «Міжнародні грошові перекази «Лідер», платіжною організацією якої є НКО АТ «Лідер».
Указом також вводиться заборона узгодження умов і порядку діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Anelik, якою управляє ТОВ КБ «Анелік РУ», та скасовується реєстрація договорів резидентів України про участь у міжнародній платіжній системі Anelik.
Крім того, вводиться заборона на узгодження умов і порядку діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Blizko, якою управляє АКБ «Связь-Банк», і скасовується реєстрація договорів резидентів України про участь у міжнародній платіжній системі Blizko.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: